FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BYE DADDY

Khamis ni mula kerja?
Selasa pula baby nak kena cucuk vaksin dan saya kena ambil pil perancang kali ke2. (Awal gila KK suruh start mkn pil prncg haha)


So kena laa balik pagoh sbb appointmnt bby cucuk kat pagoh.
Alang2 khamis da kerja, saya plan nk rehat2 terus kat pagoh bagi baby main2 dengan tok dan nek. Pastu ni bawa baby kerumah pengasuh


So iols pun kata lah pada incik lalan ;

Saya :
Esok kiteorang dah balik pagoh, habislah daddy nnti rindu kat kiteorang.


Incik lalan :
Eh selasa balik sini kan ? Cucuk vaksin B kat sini je lah.


Saya :
Rasa macam kelam kabut nak ulang alik nanti. Eleh, takut rindu baby laaa tuuui. Nanti sebelum tidur mesti xdpt tidur sbb dah biase tidur peluk anak. Pastu malam2 mesti tsedar sbb dah terbiase baby minta susu. Bangun pagi pula tgk kiri kanan kiteorang tak de. Pergi meja dapur tgk atas meja punn kosong je nnti. Mesti awak akan rindu kamiiiii


Incik lalan :
Awak okey ke kalau jadi surirumah ?


Saya :
(Haha. Dia ulang lagiiii) boleh klu bulan2 dpt 2k. Kite bt pjnjian,


Incik lalan :
**dia tarik rambut aku tnda geram**


Actually incik lalan tu dia jenis tak tahan rindu sikit bb anak. Klu bb bini dia steady lg. Bb ank dia lemah sikit. Ni lg2 cuti pantang kn lame. Da tbiase lh tu saya dn ank ade kt rumah. Seronok btl mgusik dia ! Haha


Semoga daddy tk deman rindu kami yee. Sekejap je kiteorg balik pagoh. Nnti kite jumpe lagiiiii ;D


Untill now saya still repeat2 statement "habislaaa daddy nnti rindu kat babyyyy, tdengar2 lagu twinkle2 little star nnti, jangan nangissss"


Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: