FOLLOWER

NUFFNANG ADS

PINK


Bangun pagi,
Pegang je iron tetiba blackout
(-_-")


Dah lah iols ni semua baju kebanyakkn nya jenis perlu di iron. Tak ada nya ready terus boleh dipakai, 


Nasib baik lah mama seorang yang rajin iron tudng awal, so iols tinggal sarung je hehe.
Kimono pink yg iols pakai ni pun actually mama lah rajin iron awal, nk kemana tinggal capai.


Actually iols really hate pink.
Tak sukaaa dengan pink (-_-)
Orang kata pink ni cute,
Bagi iols,
Senggugut = pink
Period = pink
Gugurl = pink


Harini bila dh blackout,
So nak tak nak,
Capai je apa yg dah digantung.

Harini I sangatttt pink,
Dan iols rasa tak seronok tgk cermin,
Rasa mendung je bila pandang diri sendiri,
Rasa gemuk macam hello kitty
(-_-)


Lady faizal,
Fatinfashiekin


No comments: