FOLLOWER

NUFFNANG ADS

OCTOBERFEST

 
For this oktober,
sangat lah sibuk,
 
sebulan ada 4 weekend
1) busy raya haji
2) incik lalan pergi Phuket
3) saya ke janda baik, Pahang
4) my birthday + ke nilai
 
 
terkejar kejar weekend
sbb hari lain adalh wktu bkerja,
ni preparation lepas kahwin pun kami terkejar kejar ni.
preparation sebelum khwin byk x gerak,
ditambah dgn preprtion utk leps khwin
*gigit kuku*
 
 
tapi, its okey.
kami think positive,
baru lah mencabar kan. hehe
 
 
ye, kami sgt busy,
tapi incik lalan busy lebih sikit,
memang lah uol akan npk saya dgn incik lalan,
selfie bsama lah, makan2 lah,
Nampak macam tak busy,
tu yg uol "Nampak", tk hadapi hehe
 
 
 
sekarang saya dah dapat hikmahnya
weekend Johor tak sama dengan Melaka,
saya rasa kalau sama weekend kami,
langsung lah xda masa nk jumpa incik lalan.
 
 
so skg even incik lalan bz,
saya dh pesan "sabtu untuk saya"
haha. so ahad baru dia settle hal dia sehari suntuk.
dia pun ok je.
 
 
mber serumah incik lalan pn tulis kt fb saya
"rindu doc" haha,
yela, dh lama incik lalan tk balik ayer keroh,
asyik balik rumah lain.
 


 
 
saya sendiri tak tahu nk explain apa,
sometimes sms yg ada kt hp incik lalan,
tak dibuka pun, dia kata tak sempat
*termasuk whatsapp dari saya pun tk dibuka*
 bila sy jmpa incik lalan,
saya yang bacakan sms2, dn kata
"eh ni en ridwan sms ni kata____"
haaaa, blh bayangkn bz camna ?
 
doakan semua yg kami impikan berjalan lancer ye,
Amin !
 
 
lady faizal,
fatinfashiekin
 
 
 
 
 
 
 
 
 


No comments: