FOLLOWER

NUFFNANG ADS

20 FAKTA TENTANG DIA


Serius jujur.

1) Bila bekerja dgn pangkat digalasnya dia akan berubah menjadi sgt profesional, no gedik2.
2) Bila waktu lunch atau balik kerja, baru dia akn berubah jadi kepoh gile.
3) Orang kata dia pendiam, padahallll dia lah paling tak bhenti cakap
4) Tak percaya langsung pada kwujudan hantu atau cerita2 hantu mahupun suasana rumah hantu
5) Setiap keputusan yang dia buat dalam semua perkara adalah "tepat"
6) Sangat bertanggungjawab, the way anak2 dia sangat manja dgn dia, I know he perfect :)
7) Suka tarik misai masa drive sehelai-sehelai. Haha
8) Bila makan, samada sedap atau tk, pinggan dia cnfirm licin sbb dia hormat pada rezeki
9) Apajua yg dia buat confirm menjadi (tangan sejuk)
10) Handal dalam bidang bakery
11) Dalam kereta dia ada mcm2 benda termasuk penapis air dan kuih bahulu.LOL
12) Dia DrHaiwan tapi dia tak minat haiwan pun
13) Suka membebel panjanggggg-panjanggg bila dia rasa dia betul dan saya salah
14) Tak pandai menipu langsung, confirm kantoi, dalam semua aspek because saya terror dalam bab invstigate haha
15) Always think bout future
16) Gila kan gadget, so saya suka pinjam harta dia
17) kalau mengumpat suara selalu terkuat, tak tahu cover
18) Susah macammana perkara dia buat, dia better bseorangan dan tak perlu pertolongan. Own privasy.
19) Seorang duda yang nearly perfect
20) Hak milik fatinfashiekin

Lady faizal,
Fatinfashiekin


No comments: