FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MAROS AZWAN (MOMAPIXEL) MY OFFICIAL WEDDING PHOTOGRAPHER


My Official Wedding Photographer
 

 

Memperkenalkan... my official photographer,
dia kawan kepada incik lalan.
Rasa sangat bertuah dpt jadikan dia our OP,
dah lah gambar-gambar dia semuanya cantik-cantik,
then kawan kepada incik lalan, incik lalan tu dah lah pemalu dan kaku bergambar,
so dengan adanya sahabat dia ni, diharapnya dapat mengubat rasa kaku dia.
 
kalau saya,
bab bgambar, no hal.
always get ready hehe
 
 
Maros azwan ni mmg best !
Saya dari dulu suka hasil kerja dia, incik lalan pun asyik2 puji hasil kerja maros.
Maros bagus lah. Maros kreatif lah.
Before plan nk khwin actually saya dah aim
"maros akan jadi my oficial wedding photographer !!"
 
Sekarang maroz azwan ada buat videography juga tau.
So masa nak minta maros jadi our OP tu rasa seram2 juga lah takut kecewa,
manatahu hati dia dah teralih terus ke videography. Rupanya dia still buat gambar lagi.
 
Uols boleh lah review hasil kerja maroz azwan ni ye :)
  Official Page : Momapixel
Facebook : Maros Azwan 
 
 
 
 
 
 
Tak sabar nak bkerjasama dengan maros azwan !
 
lady faizal,
FatinFashiekin
 
 
 

No comments: