FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SENARAI BUTIK ANDAMAN PENGANTIN MUAR DAN BUKIT GAMBIR

Sekarang,
Currently. Saya pening.
Butik andaman mana patut saya pilih.

Sebolehnya ats perbincangan saya dn incik lalan,
Part booking2 butik / photog settle kn awal.

Photog : kawan incik lalan (maroz)
Butik andaman : ????????

Saya inginkan :
1) pelamin khemah 3 panel
2) 2 kali makeup
3) 2 persalinan baju
4) hiasan meja makan beradab
5) set perenjis / aksesori

Ini sahaja,
Yang lain saya sedang pilih mana harus DIY,
dn mana harus ready made.

Kalau uols nak tahu,
Dan incik lalan sedia tahu,
Saya ni kedekut bab2 keluar duit sekelepuk.
Haa, sapa x faham apa tu "sekelepuk"
Sila google.

Dan sbb saya kedekut untk keluar sekelepuk duit,
Untuk majlis pkhwinan saya ni,
Every month gaji,
Saya makesure ada something yg settle,
Macm mjlis saya btunang hritu,
Bila tiba mjlis bru lh tergamam dn tersenyum,
Allhamdulillah tk membebankan ssapa :)

Bagi uols yg ada perancangan khwin,
Jangan bt perkara last minute ye.
Appreciate every second and everything
Saya kalau boleh, situasi beli gam uhu pn nk upload kt blog.
Hahhaah. Punya lah nk appreciate moment psiapan pkhwinan.

SENARAI BUTIK ANDAMAN PENGANTIN SEKITAR
MUAR DAN BUKIT GAMBIR :

1) BUTIK ANDAMAN PENGANTIN REMAJA
2) BUTIK AZIESHA
3) BUTIK LENNY RONNY PERSEONA
4) BUTIK SALINA BRIDAL
5) BUTIK AZZITA & PHOTOGRAPHY
6) BUTIK DE-SHA
7) ZAMANEE RAHMAN

Antara semua ni,
Sekarang saya sedang membuat perbandingan dari segala aspek.
Mesti bertema SEDERHANA ! saya tk nk bt secara grand guna bunga hidup ke, NO, sbb bagi saya lps kwin lg penting. Memang kahwin hanya sekali, but kita kena sedar, apa yg kita npk cantik gila sekarang ni konon ikut peredaran zaman, after 5 years, tk seindah yg kita nampak pn sbb masa berubah, fashion berubah, citarasa berubah.

biar segalanya soft and smooth,

Baru lah nti dh tua boleh cerita kat cucu
"Dulu nek ni calon isteri yg baik, nek xda beban kn tok kamu,
Majlis kawin tok kamu kata dgn nek nk buat majlis besar2,
Nek kata tak nak, nek cuma nak masahadapan bersama dia"
Ececece. *kibas shawl*

LADY FAIZAL,
fatinfashiekin

2 comments:

Leong Hup Industries Sdn Bhd said...

assalam awk ambil andaman pengantin yg mana? just for reference

FatiNoveLa said...

Hai. Saya ambil salina bridal, muar :) apa2 feel free to email fatinfashiekin@yahoo.com sbb saya jarang cek ruangan komen ni. Tq :)