FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MULA MENGGUBAH #BRIDE2BE

Mencari gabus untuk mula menggubah.
Gambar yang saya bagi konon nampak hantaran dah siap haritu, drama je.
Belum siap pun.

Saya cuma amik sejambak bunga tu. Letak je atas dulang. Gabung-gabungkan. Terus snap gambar. Tpi ramai kata cantik. Hehehe. Iols suka ;p

Harini, balik kerja 6petang,
Terussss mencari kedai bunga dan gubahan pengantin. Baru nak cari gabus, baru nak cari bunga yang tak cukup.
Palingggg last aku beli, gam penembak, padahal tu paling utama kot.

Dan sampai rumah,
Mama kata, colur bunga tak sama (-_-)
Tak pa, kita buat dia, bukan dia buat kita. Kan ?! Gerenti boleh bikinnnn



Pling stress,
Hantaran cincin lelaki (-_-)
Ape gaye laaaa nk buat...


Semua yang saya tgk tadi "old style"
Zaman dulu-dulu..
Tak suka-tak suka !


So, still usaha masuk ke semua kedai.
Akhirnya ! Berjumpa dengan basikal kecik tu. Tapi still xda idea (-_-)
Acane ni ?????


Beli jelah,
Pepandai lah kemudiannya nanti kan..
Ok. Bye :)



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: