FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BIRTHDAY GIRL TO BE

Allhamdulillah.

Belum 26/10 lagi,
Tapi dah dapat wish dan surprise dari insan-insan tersayang ;')


1) My family
2) My Boss
3) My incik lalan

Terima kasih banyak-banyak juta-juta. To my family, thanks sebab setiap tahun jadi orang pertama wish paling cepat sebab birthday kakak sama bulan dengan awal 14oktober dan 26oktober. Mama pula buat surprise sebelum 14 dan 26 oktober. Huhu. Memang lah terkejut kan ! Balik kerja tengk ada cahaya lilin, tgk kalendar lama lagi. Ni bukan terkejut, tapi terkujat. Hehe.

terima kasih mama sebab tak pernah gagal langsung dalam buat kejutan untuk akak. Memng tiap tahun terkejut. Terima kasih adik2 dn abah sebab selalu berjaya menjaya kan drama kejutan.
:)

Terima kasih Puan Azlaini ! Sesungguhnya kak lah boss paling sporting kat dunia ini. Masa kejutan kat M-suites tu sebenarnya ekin terkejut gila lah.

1) terkejut sebab tiba2 dilaungkan "kita ada kejutan istimewa" dan tiba2 pintu restoren terbuka, rupanya kek tu utk ekin. Kalau x ada org, rasa nya dh nangis dn cium pipi akk. Tp sebab ramai org, ekin control2 senyum. Padahal tekak rasa tawar sebab tergamam terkejut nk ngis.

2) terkejut sebab kak alai ingt birthday ekin ? Rasa jatuh hati kat situ. Nti ekin lebih kaya dari kaklai, birthday kaklai, ekin hadiahkan kak kek yang dalamnya ada rantai berlian ea. Kak potong2 kek tu, jumpa rantai.. Haaa. InsyaAllah. Amin.


Then, thanks incik lalan. Bab ni tak mau detail2 sebab nanti dia marah. Apapun, thanks. Awak memang tak reti beromantik. Tapi awak sangat manis macam gula.

Adalah suatu penghargaan pada saya bila awak ingat birthday saya dan wish awal just nk makesure before 26oktober awak adalah terawal tpi sebenarnya ke3. Hehe.

Adalah suatu penghargaan pada saya untuk tahun ini sebab awak merubah sedikit jalan perhubungan kita dengan __________________ (statement rahsia sebab operasi under construction)

:)


Terima kasih dengan sangat banyak dari saya. Dan operasi baru, nk tgk siapa yg menjadi insan tepat 12tengahmalam pada 26 oktober nanti.

Hewhew

Birthday girl to be,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: