FOLLOWER

NUFFNANG ADS

JAGA DIRI JANGAN NAKAL

31ogos haritu,
Ada pergi ke Taman Orkid dan Taman Botani. Memandangkan kami dah ke Sungai Bulh, so kesempatan yang ada saya ambil dengan permintaan untuk diambil gambar bagi menukar header blog saya *sengih lebar nampak gigi*

Yelah, dah lama rasanya 7D dia tak berkhidmat pada saya. Huhu. Ala, actually tak sampai 20keping pun. Kat taman orkid 8minit singgah, kat taman botani dalam 15minit. Seriously ! Sbb dah petang dan saya punya motif just nak tukar header blogs. So dapat kn dalam 4 keping confirm bkenan. Terus blah.

Sempat juga dia cerita, dulu zaman student port tu jadi tempat dia dating. Saya balas "kalau boleh kembali ke zaman silam lah kan. Pasti masa tu dahi awak bengkak kena baling dengan batu. Sebab saya akan makesure batu besar saya baling pada awk, padan muke !" Hahaha.

Dan incik lalan pun esk akan terbang ke thailand bersama doktr Tan maybe selama 5 hari atau seminggu. Tak pastilah.


For this time,
Dia pergi outstation. Saya dah pesan pada dia. Tak perlu lah call saya macam sebelum ni. Sebab dah puas dah every year dia outstation, balik malaysia, bill sampai RM600 lah. Tahun lepas, dia pergi 3hari tapi bill RM600 ??? Kesian pula pada dia. Ye, sebab dia tak beli simkad kat sana. Tgk lokasi. Before this kat chiangmai, ceruk hutan. Mana nk cari kedai telefn.

So kalini saya memahami lah. Dah pesan awal2. Banyak juga saya pesan. Saya kata :

1) kalau seminggu awak kat sana dn seminggu awak tk sms atau call memang akan ku kenanglah tarikh tu sampai anak cucu dn memperingatinya sbb selama kita kenal tak pernah langsung sehari tak contact. Even gaduh pun mesej still masuk walaupn mesej cari pasal. HAHAHA

2) Dah lama kita kenal. Dan dah macam2 kita lalui. Dan sekarang, saya dah tak ada ragu2 macam sebelum ni. Saya bagi kepercyaan so jgn khianat. dengan apa kita rancang, dengan apa kita dah harung, saya dah yakin. Kalau tak dapat beli simkd, its ok tak contact. Jangan bazirkan diri call utk pbualan tk seberapa tp bill dekat 1k. Kalau ada wifi kat hotel, just email. Kalau ada emergency baru call. Saya jaga diri, awak pun sama.

3) Tak payah beli kan apa2. Coklat ke. Sebab coklat lah saya makin gemuk. Yelah, saya kan "mentimun".. -ye, dia asyik panggil saya mentimun. Kejam gile siut. Statement dia "usahlah nak bandingkan kacang panjang dengan mentimun".. Kejam gile !!!


Tu je.
So saya single but not available.
Seminggu putarkan lagu aliff satar (jangan nakal)

Please-please-please
Kamu jangan nakal,
Ku pergi sebentar bukan untuk curang

Oo please-please-please
Kamu jangan nakal,
Nanti aku datang,
Bawa yang kau pesan

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: