FOLLOWER

NUFFNANG ADS

RAIHANA (ADK PRAKTIKEL)

Salam.

Antara pljar2 praktikel yang dtg ke farmasi sihat. Raihanna antara yang paling lama, sebab kos pharmacist yang dia ambil dan minat dia untuk mbuka farmasi sendiri membuatkan dia terpaksa lama bkhidmat dengan kami. Haha.

Dia sangat manis, dia sangat putih, tapi dia mempunyai masalah kepucatan melampau. Hehe. Aha, kalau gelak memang kuat ;p

Lepasni mesti rindu raihana. Sebab selama dia bsama kami, dah dilayan macam staff tetap. Sorry raihana kalau sometimes akak too much. Kadang2 rasa kesian pada raihanna, sebab yelah, dia pun bukan pekerja tetap. Tapi beban kerja seperti pekerja tetap.

*Study hard dear !
*Semoga termakbul impian nak buka farmasi sendiri !
*Semoga pergi Jepun nanti ingat kami disini. Hhaha


Dimanapun raihana,
Kalau ada masalah ke, benda happy ke tak happy nak share. Jangan lupa, ada kakak kan kat farmasi. Just call. Kami sentiasa ada :)

Selamat hari raya.
LOVE YOU !! Mmuahhh <3

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: