FOLLOWER

NUFFNANG ADS

PINGGANG PATAH

Totally exhausted !!
Badan bertampal 8 koyok.

Sekarang,
Jadual bertugas di farmasi telah di ubah menjadi split shift buat sementara waktu. So tiada lagi balik petang.

Memandangkan tiada balik petang, segala aktiviti terpaksa di tolak ke hujung minggu. So bila weekend ni, macam2 benda nak settle kan. So patah riuk dirasanya pinggang.

Split shiff bermakna, waktu 6.00petang kebiasaan kami pulang dibekukan sementara. Berubah menjadi 12.30petang sampai 5.30 petang. Dah cuba nak arrange kan dan berlari, lari menyiap kan apa yang patut. Tapi 12.30 hingga 5.30 adalah waktu terpacaknya matahari dikepala, bertembung dengan mereka yang keluar rehat. Petang pula bertembung dengan mereka yang balik kerja. So sangat kelam kabut.

Abah kata :
"Kakak tak penat ke ? Kakak dah macam polis dah. 4 jam kat sana, 4 jam kat sini, 4jam masuk kerja semula"

HAHA


Esok kalau pergi kerje korang terperasan yang saya terbongkok-bongkok. Harap memahami lah ye. Hehe

Apapun, 80% settle !!!
Ada lagi 20% yang sedang memeningkan.

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: