FOLLOWER

NUFFNANG ADS

REVIEW : SAMSUNG TAB 10.1 (BAD)

 
Salam,
 
hai sahabat kesayangan hamba,
kepada sesiapa yang teringin membeli
SAMSUNGTAB 10.1
batalkan hasrat anad segera !


 
saya bukan bercakap sekadar dibibir shaja,
ceh ayat, dibibir sahaja kunon haha
 
saya bercakap based from my currently experience,
now ! baru 5 hari saya memiliki tab 10.1
tapi sudah mengalami masalah,
 
semalam jumpa incik lalan,
tab saya memang dah hampir kong baterinya,
tapi saya abaikan. sebb saya tgk,
still ada 23% lagi baterinya.
 
bila sampai rumah,
then saya tgk my tab terpadam,
saya masih bersangka baik,
dan menyatakan dalam hati,
mungkin bateri dah habis.
 
tapi TIDAK ye kawan2,
bila saya cas,
my tab langsung tak ada reaksi,
tapi saya still calm down.
saya still cas dan biarkan,
dari 10malam-5pagi saya cas kan
MASIH MENGHAMPAKAN
 
fine,
actually incik lalan melarang saya mbeli tab,
dia ada cerita mber serumah dia pn pki samsung
dan ada masalah even baru beli.
tapi saya degil !
saya beli juga. dia suggestkan acer,
tapi saya degil !
ye mengaku memang degil.
sebab terlalu inginkan application yg hebat2
 
sekarang,
betul. apa yang dihadapi kwn incik lalan,
turut saya hidapi (-_-")
MENYESAL !!!
 
then tengahari tadi lunch dengan mama,
mama kata samsung mmg masalah tu,
kawan mama pn ada kena.
SEE, SAMSUNG PUNYA MASALAH ??
U SEE ??? NAMPAKKAN ?
mama kata, bila cas,
goyang2 kan.
sampai dia connect.
 
ALLHAMDULILLAH,
my tab kembali pulih,
bila saya goyang2 kn wayar charger.
hmm, wait and see je lah bila dia meragam lagi
dah tak ada nafsu nak switch on my tab,
baru seminggu pakai dh meragam ??
 
my blackberry kalau uols nak tahu,
jatuh lebih 18 kali,
masuk dalam baldi penuh air,
dan macam2 kejadian,
tapi still elok dan mampu berkhidmat untuk saya.
 
kepada yg mahu membeli samsung tab tu,
fikirkan lah awal2,
kalau setakat beli untuk upload game utk ank2 bmain,
its ok. untuk game / video mmg best !
untuk bekerja / blog ?
KURANG.
 
saya aktif berfacebook,
twitter, instagram.
dan notification di samsungg
still tak sebest blackberry ;(
mengecewakan !

saya sangat menyesal !
uall yg baru terniat nk beli tab,
sila batal kan !
kalau still nk cuba,
welcome to the club. huhu
blh saling tkr review haha

ikhlas dalam kesal,
FatinFashiekin
 
 

No comments: