FOLLOWER

NUFFNANG ADS

51KG YANG DIMAKBULKAN

Salam

Allhamdulillah ! Yess !
Berjaya dengan jayanya.


Masa berat saya 40-45KG before this,
Semua sibuk kata
"Kurus-kurus-kurus"

Then, saya naik kepada 55-57KG,
Semua sibuk kata
"Gemuk-debab-tembam-bulat"



SAYA MENEGASKAN,
SAYA TAK NAK KURUS.


Dan sekarang, saya berjaya dapatkan 51KG dengan jayanya.
Dan saya harap ianya STOP disini.
.Cukup.
Saya tak nak terkurang terlebih.

Saya puashati dengan berat bdan saya,
Sekarang usaha saya untuk menjadikan lemak-lemak ini kepada otot yang pejal dan bukannya lemak yang membuatkan kulit saya berjuntaian terutamanya diperut.

Saya stress pada perut saya,
Tak payah push apa-apa produk pada saya, saya kerja di farmasi. Hampir 5 tahun kerja, tak pernah nampak pun ada cstmer yang berjaya kurus. HAHA.

Sekarang,
Projek tbaru untuk perut !
Wait ! Saya ambil masa 3 bulan untuk dapat kan 51KG.

Kita tengk lagi 3 bulan,
Jadi tak perancangan saya ni.
Untuk mendapatkan perut yang cantik.

;)

Untuk dapatkan 51KG dari 55KG-57KG,
Saya berpandukan music,

Lagu kegemaran : pussycat doll.
Kenapa pussy cat doll ?
Buka youtube, tgk videoklip lagu-lagu mereka. Tengok body mereka.
Tengk cara dieorang menari.
Dah lah body mengiurkan, tough pula tu, lemah gemalai pula tu.
Sangat tercabar !!

So, saya cuma
*Skipping.
*Sittup.
*Bumping.
Tanpa henti dan disiplin slma 3 bulan.


Saya buat tu je 3 Bulan berturut.
Saya berjaya dapat kan berat badan saya nak. Bagi uall yang tak pernah try turunkan berat badan, pasti akan merasa "ala, setakat berapa kilo je"

Tanya pada mereka yang diet.
2kilo dah cukup membanggakan tau.
Hari-hari saya timbang berat badan saya, even 1 kilo pun rahmat. Haha.

Ok. semoga plan terbaru saya menjadi.
Comeon fatin !

Megan fox blh buat tak kan awak tk blh,
Ups, megan fox ?!
Hahaha

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

MizzTina said...

nt akak nk try la naikkn brt bdn..