FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SMA SHAMSUDINIAH (MADRASAH)

Harini no no dating,
Masa untuk family.
2 minggu sekali,
1 untuk family, 1 untuk kekasih.
Hehe.

So harini menghantar my lil sis ke asrama, dia dah mulakan persekolahan.
Dan nampaknye, saya kehilangan pbantu peribadi lah sekarang. Bila balik kerja tak da orang sediakan air. Bila memasak, tak da sapa nak tolong kat dapur (-_-") bila nak suruh buat apa-apa pun dah tak da sapa tolong. Eh ! Daniel ade ! Hehe

semoga jadi gadis yang bijak pandai,
Hebat jaga maruah diri dan keluarga.
Dapat jadi anak yang soleh solehah ye ;)

*gambar2 yang diambil memang pelik belaka, sebab awal (4tahun) yang ambil. Daniel ikut pk ude pi makan besar, kalau tak die yg ambil.

Ok, bye

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: