PERCUTIAN

Penat bermain sehari suntuk semalam lah si daniel ni. Sana sini.
Even saya yang muda ni pun,
Sendi lutut umpama kering tanpa minyak.

Seronok percutian di Jepun ni,
U all boleh lah datang sini ye. Hahahaha

Ok. Ok. Serius,

Saya tak pi Jepun pun,
Tu mukadimah,
Saja nak buat orang kata
"What ! Jepun ! Siot tak ajak !"
Tak pun,
"Menunjuk !!"
Hehe. Saja buat taktik camtu

Relax. Cool. Chill.

Segala bagai gambar akan di update,
Sekarang ?
No. Sapa nak edit ?
Semua kat 7D,

Kepada kawan-kawan di farmasi,
Saya sangat merindui kalian,
Semasa bersuka ria disini,
Seringkali saya melihat jam.

Pukul 9pagi :
"mesti kak ani tengah buka grill Farmasi dan menolak keatas dengan gigih" hewhewhew.

Pukul 2petang :
"Mesti kakaida baru nak turn solat zohor dan lapar gila makan rakus-rakus" -hewhewhew

Pukul 4 petang :
"Eh da pukul 4 !? Seronok kat sini baru pukul 4 ? KakLai mesti tengah kemas-kemas fail baru nak balik." Hewhewhew

Pukul 9.30malam (dikala saya sedang menikmati ketam gergasi di tepian laut) :
"Lah ! Mesti baru nak tutup farmasi ? Haha. 9.30 baru balik kerje ?????" HAHAHA *kalini gelak perli*

Terima kasih lah pada kalian yang mengatikan jadual saya ye ! Hehe

Segala kecemburuan dan sakit hati,
Saya akhiri dengan,
Wassalam ;D

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

NUFFNANG ADS