FOLLOWER

NUFFNANG ADS

HAPPY CHRISTMAS !

Selamat hari natal pada mereka yang menyambutnya. Dan selamat bercuti kepada saya serta uall yang turut bercuti. Hehe.

Ok. Rasa rindu gila pada blog,
Hp still problem, sometimes pakai hp abah. Tapi macam tak best, sebab hp abah tu favorite adik2 untuk main game. Memang 24jam pada dieorang. But, bila dah tua ni, actually tak kisah pun, cuma rasa dunia ni kecik tanpa internet. Nak hantar bb tu ke kedai, incik lalan membebel konon dia boleh repair. So, nantikan je lah hasil kepandaian dia yang konon-konon hebat.

Ha ! Sempena tak ada hp ni, saya kembali pada hobi tegar, iaitu kaki novel ! Akhir tahun ni, sana sini buat promotion termasuklah buku. Dan novel pilihan saya, "ASAM PEDAS UNTUK DIA"

Best ceritanya, kelakar dan romantik. So, terus terfikir. TING !!! Masakkan something for incik lalan lah. Hewhew. Semoga dia tak sakit perut, dan semoga dia menikmatinya hingga menjilat jari.

Aha, fine, actually dia depan mata saya. So saya pinjam hp dia sat. Uall akan nampak signature last ada "ahmad faizal sulaiman" guna email dia, so signature tu memang ada.

Selamat bercuti kalian,
Have fun,
Love you all.

With love,
FatinFashiekin


Ahmad Faizal Sulaiman

2 comments:

Anonymous said...

I read this paragraph completely about the comparison of newest and preceding technologies,
it's remarkable article.
My web-site - immobilienalanya.net

Anonymous said...

Attractive element of content. I simply stumbled upon your
weblog and in accession capital to say that I acquire actually
loved account your blog posts. Anyway I will be subscribing in your feeds and even I achievement
you get admission to consistently quickly.
Stop by my web-site ; asuntoturkista.net