FOLLOWER

NUFFNANG ADS

WEEKEND WITH MY GIRL AND MY SIBLINGS

Bawa dieorang jalan-jalan dan bermain di taman permainan Tanjung Emas, Muar Johor. Naik bott.

Actually memang gamat dan saya dan kak ain look like "emak-emak" okey. Emak-emak yang membawa anak-anak mereka beriadah ditaman permainan disaat suami kami sedang bertugas mencari rezeki. Haha.

Sepanjang perjalanan berharap. Hopefully lah tak ujan :

_________________________________________

Me : alamak nak hujan, awal (my lil 4tahun) doakan tak hujan tau. Cepat doa.

Awal : InsyaAllah. InsyaAllah. InsyaAllah.

Me : *gelak seisi kereta*

_________________________________________

Bila sampai, Allhamdulillah. Cuaca sangat cun !! Berseronok sakan mereka even si kecik tu bila naik bot je dia kata "kakTin, takut laaaaaa" langsung tak mau berdiri. Dipaksa-paksa baru lah berdiri tapi muka ketat je. Hehe

Apapun sangat seronok !
Rasa masa sangat-sangat dihargai sebaiknya. Dan Allhamdulillah cuaca pun sangat-sangat baik. Sampi je rumah baru hujan lebat, balik je penat, buat air panas, buat makan2 makanan ringan. So bahagia tau !! ;)

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

nurhayati said...

da lame xpegi tanjung emas..klau blk kg mesti pegi tanjung emas..hehe

FatiNoveLa said...

La kampung muar ea ?? Kat mane ? Tu lah. Sbb tmpt rekriasi kat sni je. Huhu. Ok lah utk weekend.