FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SINGGAH

Tak da nak tulis panjang-panjang,
Cuma nak singgah dan beritahu,
Saya busy weekend ni saya kahwin,
Tema merah hitam.
Jemput datang.

Ye, percayalah.
Nampak papan tanda "shiekin"
That's me okey. Me !
HAHAHA

Tak da lah,
My cousin (abang farid) berkahwin dengan my new cousin pn nama nya shiekin juga.

So this sunday majlis kahwin,
Saya pula banyak benda nak kena settlekan. Fiuh.
Bulan 12 ni ?
Anniversary abah mama ?
Pun still tak fikir lagi.
Sebab terkejar-kejar menyelesaikan hal sebelum masuk bulan 12.

Bulan 12 juga plan berjalan-jalan sempena cuti sekolah sedang di hold kan. Alisya dan Aqilah nak datang.
Keputusannya ?? Nanti akan dibentangkan.

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: