FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SELAMAT PENGANTIN BARU MY SAYANG

Assalamualaikum

betul kata orang,
setinggi mana kita merancang. 
Jodoh tetap ditangan Tuhan ;')

Allhamdulillah. kawan saya yang cantik rupawan
akhirnya sah menjadi isteri orang.
indahnya aturan hidup yang telah ditulis oleh Yang Maha Esa.

Saya ingat lagi,
permasalahan dia, ayat demi ayat luahan dia sering menjadi
ikutan dan tatapan saya tanpa jemu.
kini, Allah membalasnya dan menunjukkan hikmah
disebalik apa yang berlaku.
hanya sedetik perancangan dan kini semuanya sempurna.
saya pasti dia pun tak menyangka begitu indah perjalanan hidupnya
pada 2012 ini ;')

selamat pengantin baru sayang 
really sorry sebab tak dapat datang majlis perkahwinan,
hari sabtu. terpaksa bekerja.
10hb saya nak ke Perak.
so tak sedap pula minta cuti berturut.
apapun, i'm always pray for ur happiness k :)




atas nih gambar 'prewedding' dia.
hasil usaha incik amat zaidi dan geng dia.
aih. ni yang rambang mata nih.
kalau saya kahwin nak guna sapa ?????

GENG SAYA


GENG INCIK LALAN



ok jom layan gambar kawin mereka pula.
still dari geng incik amad zaidi




dannnn, saya suka pelamin dia sangat ;)



cantik ! kan ???
nak tanya feed dia ambil sapa punya hasil ~!
hahahaha

apapun, tahniah feed !!!
jelesnyeee :'(
dah kahwin dulu. heheheh.

SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE ANAK
CUCU CICIT, HUJUNG NYAWA,
SYURGA SELAMANYA :)

with love,
FatinFashiekin

1 comment:

Anonymous said...

said many people payback ones own financial loans before its due plus without the need of outcomes
A leading personal debt good cause can expect the volume of many people switching to these products designed for help throughout payday cash advance bills to make sure you twice it. arrears charitable organization claims near purchase any cash advance, great appeal personal loans at the moment. The particular a good cause states that three years in the past the volume of people using them seemed to be simple.
pożyczka prywatna na umowę cywilno-prawną
kredyty
świeże informacje
pożyczka bez bik forum
szybka pożyczka

http://kredytybezbik24.net.pl
http://pozyczkanadowod24.com.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl