FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MALAYSIA VS SINGAPORE

Dari dalam bilik abah memujuk :
"Kak, tengk bola ni kak,
Penuh stadium ni kak"

Tapi saya memilih untuk tidak menonton, badan penat ni, esok ada hal lagi tak settle. Kalau lah malaysia kalah, stress oo. Haha.

Ye, saye ni dah lah benda2 kecik pun boleh stress, bukan setakat stress, kalau kalah apa-apa perlawanan yang saya sokong, sure saya nangis.

Nampak je kuat,
Tapi hati saya tipis.
Bola kalah, menangis.
Bos tegur, rasa bersalah.
Tak reti buat sesuatu, stress.
Semuaaa nampak bermasalah.

Benda paling tak suka,
Contoh dulu dato LCW lawan LINDAN,
Mula-mula saya tak tgk.
Tapi abah memujuk,
Saya join lah tengk.
Bila saya tengk je, Kalah.
Abah kata "kakak punya pasal lah ni, kalau akak tak tengk, sure menang"

T_T sentap..

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

farazura said...

sy pon, nmpak je kuat tp hati kecik ja..