FOLLOWER

NUFFNANG ADS

INGAT TAK ? INGAT TAK ?

Benda saya paling stress dan boleh buat kening saya berkerut-kerut
bibir saya terketap-ketap
ada lah bila :

me : eh, ingat tak hari tu awak kata #%*())_&^^% (sewaktu dengannya)
him : tak ada ?
me ; eh ! ada lah ! cuba ingat balik, kamu kata @#^*()*&%$$
him : tak ada, mana ada.
me : aduh, ingat balik, ada.. kamu siap marah kita balik,
ingat tak ?
him : manada ?????
me : ada ada ada, ada bukti lagi.. ingat tak ?
masa awal muharam haritu ?
him : entah, mana ada...
me : Astagfirullahalazim, tolonglah ingat.. kamu ada kata @$%&*&^$$^*(
ingat tak ??
him : LailahaillaAllahMuhammadaRasulullah, manada....
 me :............... *tutup cerita*

nasib baik lah tak ada heart attack,
kalau tak, confirm dah kena heart attack.
suka betul lupa benda tak patut dilupa.




kalau part kita kita ;

him : kamu ingat tak kamu ada kata $^&(*(*^%$##^&
me : tak ingat lah, manaada.
him : benda kecik pun lupa,
lengai. semua benda lupa,
itu lupa, ini lupa, apa yang ingat ?
muda-muda dah pelupa. benda kecik je kot ? pun lupa ?
macammana boleh lupa ? ingat balik, ingat balik. *sambil mbebel pjg*
me :............. LOL


with love,
FatinFashiekin

No comments: