FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SEHARI SEBELUM AIDILADHA

Harini masuk kerja tengahari, pagi-pagi buta rushing ke melaka semata nak pulangkan smartg dia. Haih. Entah macammana dua-dua smartg boleh ada dalam kereta saya.

Dia nak kena balik kedah harini ni pula. Bagi yang dah biasa guna smartg, tu adalah nyawa. Malas aih nak guna kaunter2 ni. Rasa masa banyak terbuang macamtu saja.

Di pendekkan cerita, ke melaka semata hantar smartag dan jumpa dia 15 minit (5minit sesi mengeluh jauh2 menghantar smartag+10 minit sesi mengada-ngada). Tapi hati gembira bila dia kata "happy birthday" :)

Saya kata "nak kek tulis nama2 eh, buat kan eh" dia kata "boleh, kita buat cheesecake, tulisan nama2 kita guna markerpen. Ok ??"

LOL.

*actually tak nak apa2 pun, bila wish pun dah cukup rasa bahagia selama-lamanya :)

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: