FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SYUKUR

Rasa tersenyum baca ayat ni tau. Rasa bersemangat, rasa bersyukur. Cukup lah jadi yang sederhana kan ?

As long ada insan kesayangan disisi,
As long masih mampu bernafas,
As long badan still sihat walafiat,
As long akal fikiran masih waras,
As long Allah masih mengurniakan rezekiNya yang halal buat kita,
Kita kena bersyukur !!

Semua nya dah cukup sempurna, semuanya dah cukup dan cukup :)
Kadang-kadang apa yang ada depan mata kita tak rasa apa,
Tapi apa yang orang lain ada, kita mula lah terasa.. Ishh, isshh, ishh.

Contoh saya :
Me : bestnye kalau lahir2 je anak dato'
Hati : eh ! Kau cucu datuk. Ok what.
Me : fine (-_-)

Me : bestnya kalau dapat makan KFC
Hati : baru semalam kau makan macD, apa bezanya ??
Me : betul juga.

Me : bestnya kalau dpt perut slim
Hati : dulu sebelm buncit kau bukan main berharap nak gemuk kan ??
Me : ye ye ye mengaku...

Me : bestnya kalau boleh bawa BMW. Fuhhh, hari2 konfem sgp basuh.
Hati : kereta sekarang pun tak terbela, kononnnn..
Me : ok, fine.

Contoh remeh temeh kan ? Tp tu lah contoh tak bersyukur.. So harini, kita belajar topik untuk lebih bsyukur ye :)

Ok. Gudnite.
Aha, incik lalan dapat jemputan supaya jadi lectre jemputan di UK (univesiti kelantan not united kindom), for me, its good. Boleh jadi side income juga, why not ? Tapi, trust me lah,. Orang disini yang akan menjadi mangsa.. Mangsa apa ? Mangsa peminjaman telinga. Hahaha

Ok lah.
Jom, let's sleep :)

With love,
FatinFashiekin



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: