FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BEAUTIFUL CTNADZIRAH SULAIMAN

Assalamualaikum,

Berjumpa adik incik lalan,
Dan kakak sangattt best.
Dulu borak2 dalam fb paggil "nad"
Tapi bila dengar incik lalan asyik bahasakan nad sebagai "kakak",
Saya pun terikut-ikut panggi nad "kakak"

Sangat best !
Lebih putih berbanding saya,
Lebih tinggi berbanding saya. Hehe.
Eh, banyak kali saya ulang sangat best ! Ofcz lah sebab memang best pun ;)

Sebelum berjumpa,
Incik lalan kata kakak ni pendiamm,
Aih pendiam ? Seram juga bayangkan ?
Incik lalan kata kakak pendiam,
Kalau ita baru banyak cakap.

Tapi, tadi jumpa.
Eh ! Manaada, okey lah.
Bila dengan kakak, saya teringatkan my lovely noraini shariat.
Bila berjalan sama-sama,
Ketawa-ketawa.
Kami senang mesra.
Tu palingg best. Ha, see, saya ulang banyak kali best. Memang bestt !! ;)

Dan harini buat pertama kalinya dalam kereta antara saya dan incik lalan, bercakap penuh sopan santun,
Intonasi suara pun penuh keadaban melayu. Huhu. Kan bagus macam ni kan ? Suasana tenangg je, kalau kebiasaannnn sepanjang jalan bisinggg je. Huhu

Ok lah, mengenai perjalanan saya ke Ikea bsama kakak dan incik lalan, esok saya update k ! Sekarang 1 pagi, mengantuk, esok kerja pula tu.

Aha, nice to meet u beautiful nadzirah. Hopefully can see u again ! :)


Gudnite,
Muah,
With love,
FatinFashiekin..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: