FOLLOWER

NUFFNANG ADS

FULL PHARMACY a.k.a FULL HOUSE

Assalamualaikum

Seperti yang ramaii ketahui, 
semalam jalan memang jammed sangat-sangat.
even saya guna smartag pun still jammed tau.
nasib baik lah mood okey, so jammed panjang macammana pun,
hati still riang dan tenang.
boleh senyum simpul dan kaki langsung tk rasa lenguh,
just rasa sangat kesian pada mereka2 yang balik mhala ke KL.
peh ! serius sangat teruk tau jammed nye,
saya rasa nak pasang banner besar-besar dan tulis
"SEKALIAN MANUSIA, JAMMED TERUK KAT DEPAN TU,
45KM JAMMED JE SEPANJANG JALAN.
 JANGAN BALIK KL HARINI,
SEBAB ESOK U ALL BARU SAMPAI KL !!!"

over kan? huhu 

dan jammed dirasakan sampai ke hari ini,
dalam farmasi pun jammed,
berpusu-pusu-pusu orang masuk,
9am - 9pm bertungkus lumusss tag barang
dan bertungkus lumus menyiapkn sgalanya.

Tapi, saya puas hati !
sebab Allah murahkan rezeki farmasi,
dah lamaa tk makan-makan dan kk alai belanja 
hopefully, this June lepas target !!
Ya Allah Murahkan lah rezeki kami..... 
maybe sesak sebab sabtu kami tutup farmasi,
dan thats y lah berpusu-pusu orang mencari ubat.
tapi berbaloi, rasa adventure bkerja harini ;)

haa, tq kak Alai 



cenderahati dari Australia :)

1 comment:

Anonymous said...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get set up? I'm
assuming having a blog like yours would
cost a pretty penny? I'm not very web savvy so I'm not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated. Appreciate it
Feel free to surf my webpage viagra