FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SEDIKIT NIKMAT YG DITARIK

Ingatan pada diri :

Rasa malu kan ?
Bila asyik dan terus menerus merungut atas kekuranga, walhal kita tak sedar, ada orang lain lagi susah berbanding kita. Dan jika nak dibandingkan kita ni sudah dianggap sgt sempurna bg mereka.

Kemudian terus menerus mengatakan "sudah jatuh ditimpa tangga"
Dan tidak mengambil PENGAJARAN ataupun HIKMAH disebalik apa yang berlaku, SubhanaAllah.
Allhamdulillah tersedar.

Awak-awak-awak
Yang sedang baca ni,
Doakan kereta saya cepat sembuh (-_-')
Actually aircond buat hal,
Ingat tak ? Kereta saya aircnd rosak dan kena charge tinggi then incik lalan bising kata saya kena tipu dan saya tk pcya ?
And now, rosak lagi lah !
Dan incik lalan bebel kata sy degil
Fuh, nampaknya bawa kereta bsama peluh lah nampak gayanya..

*nasi sudah menjadi bubur, semalam hal komptr, harini aircond.

With love,
FatinFashiekin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: