FOLLOWER

NUFFNANG ADS

STRESS YANG TIBA2 MENGHILANG !

Bangun pagi dengan keadaan terkejut dan terduduk
"AKU DAH LAMBAT !!!"
tengk jam, 6.15pagi, kejut2 orang sebelah (lil sibling),
" Bangun2, pergi sekolah.. bangunn "
lepas solat semua kemudian ke dapur,
konon nak masak pagi2 lah kan,
konon nak bawa lauk special pi kerja,
konon nak saving gile.
TAPI, gas pula habis (-_-) spoil betul lah.

7.30pagi. semua dah settle,
Bilik dah kemas,
Badan dah wangi,
Uniform dah iron,
nak tunggu pukul 9.00 aihh lambatnye (-_-)

Buka TV, tengk Malaysia Hari Ini,
konon lah, bila tengk cerita yang bermain dengan minda,
akan jadi cergas,
tapi rupenye tertidur kat sofa,
8.15 terjaga sebab HP berbunyi (-_-)

Pergi kerja tiba2 minyak kereta pula dah menyala.
aishh, paling malas nak pi isi minyak kereta (-_-)
masuk kerja, check sale dan layan custemer,
tibe2 ade satu custemer ni masuk.
dan that custemer tabiatnye memang terlalu taksub
dengan produk kecantikkan lah,
hari2 tanye macammana nak cantik,
dia suruh tengk kulit muka dia katanya liang terbuka lah,
kulit bminyak lah,
but actually tak ada apapun,
just dia sgt addicted pd segala bagai produk
TAPI !! kemudian saya terus hilang STRESS dan LESU tau
sebab, anak dia kata
"akak pakai produk ape ? kulit putih dan licin"
huhuhu ;p

kesimpulannya,
cuma nak kata dialog akhir. tu je.
bye. haha

 with love,
FatinFashiekin

No comments: