FOLLOWER

NUFFNANG ADS

TRY TO KILL ME SOFTLY

Assalamualaikum

harini permulaan hari yang negatif menguasai diri,
tapi still paksa diri 
"ekin ! lawan sifat malas tu ekin ! lawan !"
so bangun pagi, terus take heavy breakfast
saya ni lain sikit, bila kenyang baru lah bertenaga. hehe.

sampai tempat kerja je
macam biasalah rutin, buat Z report, dan check sale.
pun masa tu badmood. bibir dan hati tk henti2 baca
"Allahummainiauzubikaminalhammiwalhazan"
doa ni bagi kita perlindungan dari perkara buruk,
pagi2 dah rasa tak sedap hati, rasa nak menangis 
seperti something buruk akan jatuh menimpa diri,
but i dont know what is it.

then kedepan, buka laci, 
saya ada beli buku yg dapat positive kn diri
dan memang saya simpan di farmasi cuz mood mnganggu masa kerja
so bila badmood sure akan dibuka


so then rasa bersemangat lah !
kongsikan pada kawan-kawan :)
Good morning !! Jadikan hidup lebih bertenaga dan ubah kebiasaan hidup seharian kepada sesuatu yg luarbiasa. Tinggalkan sifat malas dan lesu ! Marilah :)
9.42pagi
u all boleh check kt FB,
pagi2 saya memang ada post status ni

kemudian tak dinafikan saya happy lah,
datang je terus lah kedepan,
membuat apa yang patut. kemas punya kemas punya kemas.

then petang lepas makan,

betul apa yg saya agak akan terjadi
dan perkara ni dah di agak sejak awal-awal-awal lagi,
Kes tu timbul, sure kes lain akan timbul,
sebab pernah terkena sebelum ni. hmm,
sebelum ni 2 kali kena juga lah,
perkara yang sama. sama. sama.


kata orang, kawan bukan macamtu,
kawan tak kan mencari salah kawan,
kawan tak kan menuduh kawan,
kawan tak kan sekali kali khianat kawan,
kawan tak kan menyusahkan kawan,
kawan tak kan mempergunakan kawan,
kawan tk kn mjatuhkan kawan
kawan bukan macamtu, 
dan itu adalah LAWAN.

ade ke persaingan dalam persahabatan ??

kehebatan apa yang cuba dipamerkan ?

with love,
Fatin Fashiekin

p/s : kotak hati (kk ain) cepatlah dtg pagoh,
nk pinjam bahu.

No comments: