FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BLACKLIST ????

Assalamualaikum

Petang tadi, tekan-tekan hp, cek-cek hp,
Then buka2 mesej lame.
Delete mesej tak penting.
Then hati tergerak utk mbuka senarai blacklist di handphone,

Actually tak pernah nak ambil tahu
Dan saya tak pernah nak blacklist orang untuk send massage kepada saya.

Then, buka je. EH !!!

Ada 2 nama
1) Abang Ejan
2) En perdana

Sure lah incik lalan pya kerja, sapa lg ? Handphone saya ada paswod ok.
Tak semua org boleh tgk dan cek.
Dan untill now dia tk mengaku then lari topik. Malu lettew ;p

Kesimpulannya,
Saya sangat terharu melihat dia cembru,
Oh !! Its so kiut *perli.

Betul kata orang,
Bila perempuan cemburu, maka habis lah si lelaki sure berperang lah. Tapi kalau lelaki yang cemburu, Oh My God, its so cute ! Dan permpuan rasa sgt terharu dan dihargai. Kan ?

Ok. Simple story.
Good nite diary.

*for the rest of my life,
InsyaAllah, I will love you :)

With love,
FatinFashiekin
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: