FOLLOWER

NUFFNANG ADS

TAKEN BY HIM @CHIANG MAI

Assalamualaikum
Taken by him
this wheres he goes.
and i'm just like to publish and upload it here
because
"this is my blog and my blog is my own diaries"

may i ?


Actually all this picture, dia email pada saya,
semasa dia kesana
bertujuan untuk menimbulkan rasa iri hati. 
kepada saya. 
dan bila saya kata,
"ala, setakat ChiangMai, tak heran langsung"
then dia balas
"kau hado ?"

semenjak bertahun couple nih. dah pandai melawan.
banyak cakap pula kan ? dulu sonyappp jo.
aishhh (-_-)

ok gambar di bwah ni,
tempat penginapan dia di Four seasons Hotel & Resort


 
mari jenguk ke dalam :)









 tengok je lah ye gambar2 ni..




 serius cemburu teruk tgk dia shoot gambar pmpn cantik nih
*akuh memang kuat emosi kot ;p




 yang saya kenal dalam gambr ni just
Doctor Yoge dan Doctor Thiru






 




dia kesini cuz seminar,
that y tak ada gambar2 yang tertarik menarik
dan dia kesini without lens kesayangan,
tapi dia meminjam my lumix. haha.

kenapa without lens kesayangan ?
tu lah, orang tamak selalu rugi kan ?
lens (landscape) dia, dia jual.
konon nak beli yang lebih baguih.
that saturday before flight, ada juga dia ke kedai kamera,
tapi tutup. haha ;D
kelakar tgk muka kecewa dia.

so maybe tak da rezeki,
dia bawa 7D wif lens potraite,
dan my baby lumix :)
rasa berbangga bila dia kata nak pinjam. hahaha

everyear dia akan outstation,
and everyear juga dia akan pergi setiap kali my birthday
iaitu bulan oktober.

but Allhamdulillah pemergian dia yang kalini
tiada masalah,
tak macam yang sebelum ni,
masalah roaming lah. masalah card kredit lah.
macam-macam masalah.
nasib baik power puff girl ni prihatin tau. huh.
kenapa selalu terjadinya masalah ?
sebab dia jenis last minute.
bila diingatkan dia kata "lama lagi"
*sigh (-_-)

ok. thats all. sekarang dia dah balik malaysia.
kawan-kawan, doakan impian kami menjadi kenyataan,
*bukan kahwin ea. jgn pk noty2 !
something. May Allah Bless Us.
i wishh !

ok. dah azan magrib, jom solat.
Wasalam.

with love,
FatinFashiekin


No comments: