FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SECONDARY SCHOOL, I MISS YOU !

Assalamualaikum

Yess..! Saya rindu zaman sekolah.. seriously, Saya tak tahu kenapa tp saya sangat-sangat rindu zaman sekolah..
especially secondary school, byk sgt sweet memories zmn tu, hmm,
Saya nk pergi class blik, pkai uniform? haha! pergi canteen, lepak time habis skolah, tmpg bergossip dkt class lain, heheh*sigh.. stayback untk kokuriclm and
kami ske buli cikgu dan kamceng dengan cikgu!heheh.. waahh.. sgt rindu.. haa lg satu.. perhimpunan pagi! Kiteorg ambil tmpt baik punye ( dekat2 to each other ) so ble borak2 time bosan.. heheh.. kdg2 siap tls dlm note book and pass2.. heheh, ingt lg kantoi dengan ustz aziz mase tu ustz tu tengah marah pada kami sekelas then kantoi !;D apa lgi, kena denda huuaaa. boleh tak if saya nk pergi skolah blik? tapi bukan untk blajar balik tapi pergi suke2 je, boleh x? *sigh~ bile tgk life adk saya yg masih bersekolah saya ckp dkt die, appreciate time skrg..later u gonna miss it.. zmn skola zmn plg indah saya rase and bile saya tgk bdk2 sekolah skrg mereka kck2 je, so boleh x if saya pun msk skolah blik? sbb saya skrg mbesar mane pun! ;p

so saya boleh la pergi skolah jgk kn? kn? heheheh.. ;D 

hmm... do u feel the same friend?? Saya sgt2 rindu time kite dulu, heheh. byk sangat moment2 kte yg saya ingt tapi xterkate*sad ;'( whatever it is, i wish u guys all the best in future, jgn lupe stiap plan2 kte. Saya sgt sayang korang smpai bila2:)

do keep in touch
We Are Friends Forever


True Friend
by Rochelle Bue


Excitement and fear fill our hearts.
Soon a new way of life will start.
Thirteen years have almost past.
But in our mind the memories last.

We've been through it all.
And realized who are true friends are
The one that was there.
When no one else seemed to care.

So as our senior year comes to an end.
I want to say, thanks for being a true friend.

* I Love You guys so so so so so so damn much!!! 

To : Ex Smk Sultan Alauddin, jhr.

With love,
FatinFashiekin

No comments: