FOLLOWER

NUFFNANG ADS

WEEKEND

Yeay ! Disebabkan cuaca panas incik lalan tak gi melawat kebun. Yeay !
Ada hikmah juga cuaca panas ni ! So incik lalan kata jom jalan2. Yeay ! Tapi pukul 5 dia kena gi kebun juga sebab dah redup. Okey okey daddyyyyy--


Sekarang kan saya dalam proses mengajar anak duduk carseat, buat masa ni dia sangat good girl. Bila terjaga pun cuma merenung keluar jendela ecece haha.


Car seat mmg letak depan sebelah daddy dia. Malas nak buka. Bia je situ. Saya dduk belakang tk pa. Lg senang, smbil borak dengan suami boleh main agah2 B. Kalau dia beyak terus ambil dia dn baringkn kt belakang.


Minggu depan da nk naik kerje.
Siapa nk nynyi kn lagu twinkle2 little star tiap kali B nak tidurr. (T_T)


Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: