FOLLOWER

NUFFNANG ADS

HARI JADI KE 26

Happy birthday to me(26/10/1990)
Macam tak percaya je yang saya langsung tak updte status di fb dn insta bout my birthday hehe


Last year,masa sambt birthdy saya, saya 7bulan pregnant, skg my baby dah depan mata,dah 9bulan dah pun,haih cepat masa berlalu.


Dan macam2 dah berubah dalam hidup saya,
Last year saya tak terfikir pun akan duduk rumah dan run bisnes macam skg. 


Ttg sambutan harijd saya, suami pujuk ajak clbrte kat secrt rcpe, nk bt macam last year, red roses and cake, tp saya tolak mentah2, incik lalan dah ingatkan "5.30ptg bersiap tau" dia sampai rumah, saya sibuk uruskan kerepek. Jwapan saya "busy ni, appreciate masa yg ada, better siapkan tempahan custmer". Peh, matang btl gua tahun ni haha


Kelainan this year, keluarga mertua datang rumah, kata nak pi macd, rupenye belikan iols kek birthday. Isshh terharu tau **sorok muke sebalik shawl** then nyanyi ramai2 ;p


Walaupun this year birthday sgt simple, tapi saya berbangga dengan achievmnt saya. Saya berjaya reward diri saya dgn tertubuhnya lalanfood. Saya berjaya banggakan suami dan keluarga dgn pkembgn positif pd lalanfood.‎ Saya merasa sangattt puas dan bebas !!!!


Terime ksh smua yg wish, terime kasih suami utk hadiah (kene rahsiakan, suami tak bagi tlis kt blog) hahahah.. 


Tapi kalau ada yg nk bagi hadiah,
Hadiahkan lah mesin sagat, 


Semoga tahun depan,
Saya ada kilang kerepek saya sendiri,
Saya berangan dengan ‎incik lalan utk bt kilang kerepek belakang rumah (macam owner bas mayangsari), then kt jalan besar nk masuk jln rumah kami tu ada signboard bsar tulis "Kerepek LalanFood". Dan tambah ruang tamu utk sudut family dan lagisatu ruangtamu utk berjumpa pelanggan ke wartawan ke hahahhahaahaha. Yela skg pn bile custmer nk dtg rumah, kelam kabut woo. Bila dah ade kilang kerepek, supply sampai luar negara, wah ! Bestnyee kalau tmakbol. Amin.


Sekarang, tempahan maksimum kami dapat 200kg sebulan, bygkn cmna sy dgn incik lalan menyagat, fuh, kebas jari. TAPI puas sbb compny sendiri.


Doakn kami murah rzki tau,
No phone saya 019-6529329,
Nk oder kerepek whatsapp ye
Muahh


Lady faizal,
Fatinfashiekin




No comments: