FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BARU ADA MASA

Hai. Rindunyeeee da lame tak bersiaran haha. Surirumah tapi busy mengalahkan siti nurhaliza 😂 yela, surirumah yang buat duit dari rumah, ofcz ler busy.


Busy dengan rumah/anak/kerepek dan ofcz menu2 hebat untuk incik lalan. Dulu incik lalan jenis tak makan sangat, breakfast tak, since iols duk rumah ni, wajib lah goda suami dengan masakan. Gigih tau. Petang incik lalan balik kerje pun iols jamu macam2. Biar dia rasa iols lah isteri kat muka bumi ni palingggh baik hahahahha (gelak nganga luas luas HAHAHAH)


Ni ada masa nk update sebab balik rumah mama. Bila balik rumah mama, semua sudi layan kaseh. Dapat lah iols goyang kaki hehe.


Dah 3bulan iols jadi surirumah, Allhamdulillah, seronok ! Seronok sebab selalu dapat oder, seronok dapat bermanja dengan suami, bermanja dengan anak. Haih seronokkkk sangat.

Kami ada plan penambahbaikan untuk 2017. Semoga semua berjalan lancar. Haih ! Mcm tak percaya dulu takut nak ada bisnes sendiri, takut tak ada feedback, skg berjalan lancar. Syukurrr sangtttt--

Lepasni goreng kerepek bukan kat rumah, dah mula sewa kedai untuk goreng dan simpan stok. Doakan saya tau 😇😇


Lady faizal,
019-6529329

No comments: