FOLLOWER

NUFFNANG ADS

IMPIAN

My bucket list before 35 !
Lagi 10 tahun.
Berangan tak salah kan 😆


1) range rover warna pink bserta no plat MAM 1 bmaksud (MAM1), lpas 10 tahun nanti kaseh bru darjah 4. Jemput dia balik sekolah dia kata "thats my MAMI"


2) rumah sendiri. Tanah sendiri. Tanpa bantuan kewangan dari suami. Tanpa bantuan tanah dari abah. Rumah permennt ofcz lah suami py rumah. Tp rumah yg saya impikan ni, design mestilh moden gila. Jnis bcermin dn kristal. Bt kt cameron highland sana, so rumah tu jd rumah kami untuk family day. Atau utk anak cucu bt apa2 aktiviti, dn ofcz boleh tenangkn minda kt tempat sejuk mcmtu.


3) Bawa my family dan family in law ke tanah suci. Seronoknya ! Kami ramai2 duduk depan kaabah, mngaji bersama, doa bersama. Aminn.


4) and ofcz masa tu saya jutawan ! Tapi, jutawan yg bukan mcm dato vida lah. Saya nk jadi vivvy yusof. Kaya mcmna pn family no 1 🤓🤓 dn nk badan mcm dia hahahah



Amin.
Doakan saya.



Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: