FOLLOWER

NUFFNANG ADS

RAYA KEDUA 2016

Hari raya ke2,
Sehari suntuk berjalan jalan,
Beraya part saudara mara jauh,
Pergi 2 kereta dengan abah mama dan adik2,


Dah jd trdisi abah akan bawa kami adik2 gi beraya rumah saudara even jauh, abah kata supaya psaudaraan terus kuat, yela org sekarang cuma mampu kata "aku ada saudara orang segamat" tapi nama xth, muka xth, so iniseatif abah bawa kami supaya kalau abah da xda pun kami terus kenal.


Incik lalan macam biase, tercengang terkejut. Ada saudara datang rumah, saudara tu pn bawa anak dia, anak dia tanya "ikatan mcmna sebenarnya kitaorg ni" maknya explain, "moyang eton (mama saya) dengan moyang kita pangkat anak saudara dan mkcik" fuh, garu kepala incik lalan. Hahhaha. Bukan nenek tau, moyanggg.., see punyalah tak nak ukhwah terputus. Sampai naik pening nk guna panggilan apa sbb panjang susur galurnya.


Yg lagi best,
Tahun ni beraya sesak2 jem disamping suami tersayang,
Wpn iols tertidur tidur tapi dia teguh memandu tanpa complain hehe


Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: