FOLLOWER

NUFFNANG ADS

AZLAINI MUHAMAD OWNER FARMASI SIHAT

Boss datang kat meja dan kata
"Hadiah untuk kaseh"
Me balas :
"Wah, kaseh ucap terima kaseh"


Hati meronta ronta nak buka,
But still coverline perasaan.
Buat muka maintain cool n cute haha.


Boss balik je terus goncang2,
Nak buka pembalut hdiah pn baik2 je sbb cantik sangat dibalut.
(Gigil2 nk buka sbb nervouse haha)


Bila buka nampak label poh kong,
Peh lg gigil2,
Rase macam "ni wakenabeb ke ape"
Huhu. Yela tkt ttbe ingt poh kong rupeny isi nya PUH TING (puting) hahha


Ttbe nmpak anting2 emas + loket emas. Wah ! Terus mms mama abah dan suami ! ;p


Terime kasih boss.

Kalau nak cerita kenapa saya steady dan sayangkan farmasisihat dan my bos, banyak nk explain.


Ingt lagi, waktu asar, lepas solat asar doa kat tuhan diberikan kerja. Tiba2 hp berbunyi, dapat panggilan untuk temuduga. Lillahitaala betul situasi ni.
So rasa mmg dah berjodoh kerjaya kat sini


8tahun bekerja di farmasisihat,
Kian hebat dalam bidng khidmat pelanggan, tahu mengenai smua jenis ubat dan jenama mengalahkan pharmacist yg ada ijazah. Lagi hebat berbanding Dr Ahmad Faizal dan selalu meninggi diri dengan suami tahap pengetahuan yg tinggi mengenai ubat. Semua ilmu ni saya peroleh dari my boss !


Oh bosss,
I love youuu


"Will stay for decades and grow with farmasisihat ! And will stood by my boss throughout the whole journey"



My boss better than yours
:)

No comments: