FOLLOWER

NUFFNANG ADS

KHURSUS KAHWIN ?

Assalamualaikum,

khursus kahwin.. hehe.. 
maaf atas tajuk new post yang sedikit over ini ye ;p
actually, petang tadi adalah seorang kenalan saya yang hantar mesej :


ANONYMOUS *nama tpaksa dirahsiakan : ekin, jom pergi kursus kahwin
ME : kursus kahwin ?? habis bf u ?? 
pergilah dengan dia. kenapa tak nak pergi dengan dia ?
ANONYMOUS : Yela, i pergi dengan bf i, u join lah dengan bf u, 
kite pergi sama2.
ME : I ?? tak mahu lah, i lama lagi, nanti tak feelinggg. huhu
ANONYMOUS : I pun lama lagi, bukannya nak kahwin tahun ni pun, 
bf i pun tak tahu pasal ni, tapi keluarga pihak laki 
yang suruh i pergi kursus kawin ajak bf i sekali.. 
so i nk ajk u, kate nk kawin sama2. hehe
ME : Memang lh nk kawin same2, tapi kalau boleh, i nk pergi kursus kawin bila dah confirm tarikh majlis berlangsung, bila confirm duit hntran pihak lelaki pun da cukup. baru lah ada feeling nk kawin masa kursus nnti, dapat lah pandang2 jeling2 pasangan dengan penuh bermakna gituh. hehe. 
kalau pergi sekrang ?? hummm, alamatnya menguap lah. 
lepastu jeling pasangan sebb tak masuk meminang. ahahha
ANONYMOUS : A,ah.. samelah kite sebenarnya. 
duit pn tk mencukupi lagi.
ME : Haa, tahupun, so same2 lah kite work hard ye ! 
dah cukup duit saving untuk 7 keturunan kita, 
baru kita bincang lagi topik ni. hehe
ANONYMOUS : Baik darlingg..
 
Bila fikirkan rasa lawak, eh ! umur macam saya dah layak kahwin ye ?? ;p
InsyaAllah, ada jodoh, tak kemana.

with love,
FatinFashiekin

No comments: