DISEBALIK KEJAYAAN SEORANG LELAKI DAN WANITA

" Behind a successful man, there is a wise woman "

Kita selalu dengar DISEBALIK KEJAYAAN SEORANG LELAKI ADANYA SEORANG WANITA and I wondering why saya tak pernah dengar DISEBALIK KEJAYAAN SEORANG WANITA ADANYA LELAKI ??


KATA LELAKI :
" Disetiap kejayaan wanita bukan tidak ada lelaki, tetapi kebanyakkan wanita, apabila sudah berjaya, mereka akan berubah menjadi seorang wanita susah dijangka, mula menjadi emosi dan mula memerintah, tak salah dia memerintah apabila ditempat kerja kerana itu tugasnya, tetapi keadaan menjadi buruk apabila terbawa-bawa ke rumah dan menjejaskan sebuah rumahtangga "

KATA WANITA :
" Behind every successful woman because there is only fear, loneliness and hurt dan semua itu berpunca dari lelaki !! That why we don't need a man "


Dan ada juga yang kata, seperti apa yang ditulis diatas, cuma jalan penceritaan je lain iaitu :
" men seems much more honest than women and ready to accept and admit the truth, jika berjaya, lelaki sudi untuk berkongsi kejayaan dan tidak akan mlupakan insan kesygan disisinya, BERBEZA pula dengan wanita yang memiliki sifat apabila berjaya, dia akan memastikan kejayaan yg diperolehinya tidak terjejas ! Oleh itu, dia akan terus kawal dan mengawal sehingga takut kerugian dan tidak menghiraukan orang disekelilingnya. So narrow minded. Not all women, but generally "


Ada juga stuju dan berkata,
Behind any successful person is a woman because Women are best at encouraging and supporting people. They're best at helping others succeed.


Hmm, ok lah,
Actually, Whether it's Men or Women, is not a matter... Behind every successful person, there should be some other person. As a person, they should be in either of the gender... naturally. Try to accept the truth... It's not the time for make a quarrel :)


*tq kepada palie, Azt, incik lalan dan kawan2 yang lain cz memberikan pendapat anda ye :)

With love,
Fatinfashiekin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

NUFFNANG ADS