FOLLOWER

NUFFNANG ADS

NO EXCUSE ! ANDA BILA LAGI ?

Assalamualaikum

Macam-macam ada !!
*trademark iklan astro*
Tapi saya bukan nak suruh korang pasang astro kat rumah ok. Tiada kena mengena dengan astro. Hehe

Cuma nak kata,
Zaman dah makin moden,
Dari kesenangan dan disenangkan lagi,
Segalanya didepan mata dan dhujung jri,
Hanya tpulang pada indivdu, nak atau tak nak..

Kalau dulu,
Sumber bacaan alquran hanya dari kitab alquran lah. So bila nak baca, kena bawa kemana-mana, dan bila bawa kemana-mana kita kena jaga dengan elok. Yela, Alquran adalah sesuatu yg Wajib kita HORMATI :)

kemudian kemodenan semakin pesat mbangun, dicanggih kan lagi,
Iaitu wujudnya
" ALQURAN DIGITAL "
Kalau nak beli beratus-ratus.
Bagi mereka yang bkemampuan,
Allhamdulillah kerana mampu memilikinya..
Saya nak bercerita bagi mereka yang kurang berkemampuan tetapi mahu mendalami nya :)

sekarang,
Kemudahan internet semakin semakin semakin meningkat dan tak tercapai dek akal..

Kepada yang tidak mampu,
Tapi mempunyai semangat untuk menjadikan AlQuran sebagai temannya,
Kita boleh dapat kan segalanya
PERCUMA !!!!

Yeah ! PERCUMA !!!!
Anda mahu ??
Anda berminat ??


Anda tak perlu mengeluarkan duit yg banyak, anda tak perlu memenatkan kaki anda ke pusat2 bacaan untk mcarinya, anda tak perlu bertanya-tanya kepada orang sekeliling,
Anda tak perlu menabung dan berpenat lelah berusaha untuk mendalami AlQuran dengan cara yang sukar.
Tak perlu itu semua..

Anda hanya perlu :
1)Pastikan ada laptop/komputer
2)Pastika ada line internet, tak kira lah apa jenama broadband sekalipun, streamyx ke, wifi ke. Tak kisah.
3)Pergi ke GOOGLE dan search
"DOWNLOAD ALQURAN DIGITAL"
4)Then macam-macam ada,

Senang kan ?
Mudah kan ?

So ! Tiada alasan nak khatam banyak kali ye.. Haaa, bace novel boleh habis 1 malam, tak kan AlQuran tak boleh ?? Haaaa...

Mari sama-sama beramal soleh,
Saling ingat mengingati,

With love,
FatinFashiekin

No comments: