FOLLOWER

NUFFNANG ADS

DEAR BFF

Dear my lovely friend,
( Qyna, fendi, maya dan nabila )

Guys, sorry cuz aku tak dapat join u all reunion this sunday. Actually dari lubuk hati aku ni, serius aku nak join ! aku pun rindu u all k.. Sejak masing-masing dah bekerjaya, kite sangat susah kot nak berjumpa. Dan waktu WAJIB kita berjumpa pun just raya dan ok aku admit dan sangat-sangat meminta maaf, aku admit yang aku selalu sibuk bekerja. Sampai kan kalau u all cuti, u all yang datang ke tempat kerja aku, jenguk aku *fine, malu, tutp muke.

About our reunion tu, aku baru tahu jumaat lepas. Dan tak sempat nak plan ape. Tibe-tibe qyna kata "bukit bintang", I'm sorry mak aku still tak percaya aku mampu drive ke KL bsendrian. Haa, u all masing2 dah independent ek ? Aku ? Still ikut cakap mak. Heehe. Nak buat cemana, anak gadis kan. Haha. Dan bercakap mengenai naik bas, aku risau aku kena culik, kan tengah musim org kena culik*pang ! Haha. Ok2 actually aku tak reti naik bas. Nanti aku sesat camna ? Haa, naya.

Apapun, happy birthday to maya too, dan aku hrap u guys happy even without me. Nanti korang balik johor, aku topup lagi masa k. Rindu lah nk bergambar sakan ! Jalan2 dan havoc dengan u guys :')

Aku tunggu this July ok. Kita buka puasa bersama ! Bila pk balik, aku rasa bangga ! See, even terpisah sana sini. We're still BFF !! same friend with same attitude :)


I love u guys !!
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: